Rechercher un stage de formation professionnelle

Liste des stages, Dairy Technologies

Hard and semi-hard cheese technologies DCT22 - 4.5 sur 5 basé sur 1 vote(s)
31
Janv
2017
31 janvier 2017 - 03 février 2017
ENIL Besançon - Mamirolle

This course takes place every year, ask about the next dates. Hard and semi-hard cheese technologies learning OBJECTIVES AND PROGRESS OF THE TRAINING Better knowledge in hard and extra-hard chees...



Analogue cheese and cheese products without fresh milk – DCT 27 - 4.5 sur 5 basé sur 1 vote(s)
29
Mai
2017
29 Mai 2017 - 02 juin 2017
ENIL Besançon - Mamirolle

Analogue cheese and cheese products without fresh milk learning OBJECTIVES AND PROGRESS OF THE TRAINING Product categories, innovative approaches in cheese technology Understanding of production ...



Processed cheeses advanced training course - DCT 24 - 4.5 sur 5 basé sur 1 vote(s)
20
Nov
2017
20 novembre 2017 - 24 novembre 2017
ENIL Besançon - Mamirolle

This course takes place every year, ask about the next dates. processed cheese OBJECTIVES AND PROGRESS OF THE TRAINING Identification of the popular culinary functional properties Mastery of fac...



Pasta filata cheeses, advanced training course DCT 25 - 4.5 sur 5 basé sur 1 vote(s)
27
Nov
2017
27 novembre 2017 - 01 décembre 2017
ENIL Besançon - Mamirolle

This course takes place every year, ask about the next dates. Pasta filata cheese learning OBJECTIVES AND PROGRESS OF THE TRAINING Identification of the popular culinary functional properties Ma...



Vous aimez cette page, partagez-là !

Formations par apprentissage

Se former en alternance offre de nombreux avantages, notamment l'acquisition d'une première expérience professionnelle et la rémunération pour l'apprenti. Trouvez la formation en alternance qui vous convient.